Motivasjon til et bedre og sunnere liv (vi utvikler det kvinnelige markedet)

Shapewear gir øyeblikkelig mellomting

Har du noen gang sugd i magen før og måtte holde den inne? Vel, shapewear kan gi det øyeblikkelige slankende utseendet uten å måtte bry deg med å suge i magen. Årsaken er at formklær i hovedsak etterligner effekten av å suge inn ved å flate ut magen, mageområdet og kjærlighetshåndtakene minus minus det konstante stresset å måtte huske å forbli sugd inn.

1(1)

Permanente langsiktige omformingsmål
Selv om du kan ha dine langsiktige mål, som å komme til en viss vekt eller se formutstyr, kan du gi deg umiddelbare slankingsresultater.

Noen Shapewear gir komfort hele dagen med middels støtte, mens andre gir veldig fast støtte og er ypperlige til å ha på seg i noen timer ved spesielle anledninger som bryllup, fester, store arrangementer, osv. ...

Da de kan hjelpe deg å passe ganske enkelt i alle tette montering eller flytende kjoler eller skjørt. Uansett hva kroppsformen din kan hjelpe med en mye mer definert midje.

4(1)

Shapewear gir mer tillit
Økt selvtillit er sannsynligvis en av de viktigste og viktigste fordelene som shapewear gir. Har du noen gang hørt om vilkårene om forbrukertillit? Økonomisk tillit, selvtillit? Det er en grunn til at tillit måles. For eksempel hvis forbrukertilliten er nede bruker folk for å spare mer og bruke mindre

Hvis vår selvtillit er nede, pleier vi å være i mer, gå ut mindre, og det ender opp med å påvirke vårt sosiale liv. Dette kan føre til mindre fysisk aktivitet, spise mer, ikke gå ut, og kan føre til depresjon.

Noe så enkelt som å ta på seg formklær kan øke selvtilliten din og gi deg den kanten du trenger for å føle deg best. Når du føler deg bedre med deg selv fører det til en haug med små handlinger som ender med at du føler deg enda bedre. Du føler deg lykkeligere, du begynner å spise bedre, trene mer, gå ut mer og utstråler positiv energi som er veldig tiltrekkende.

3(2)

Bedre holdning
Økt holdning er noe av en mer uventet fordel med å bære formklær. Kundene våre elsker denne fordelen og er ekstremt overrasket over denne oppdagelsen. Dette gjelder spesielt når du har på deg en midjetrener. Midjens merke og komprimering det gir den til hvor ryggen din forblir mye rettere.

Dette hjelper deg uansett om du sitter, står eller går i lengre perioder. Dette er flott hvis du har en jobb som krever at du sitter ved et skrivebord hele dagen, da de fleste kvinner har en tendens til å slappe av, noe som kan føre til ryggproblemer

Den økte holdningen er stor for ryggen og kan forhindre at fremtidige problemer oppstår. Den andre fordelen økt holdning gir er mer en ikke-verbal kommunikasjon. Enkelt sagt, bare ved å gå straighter gir du et mer selvsikkert utseende og dette kan sende kraftige ikke-verbale meldinger til alle inkludert deg selv. Bare ved å stå litt høyere enn normalt.5(2)

 

Shapers kan hjelpe med menstruasjonssmerter
Det har blitt bevist at shapewear hjelper til å lindre smerten ved menstruasjonssmerter. Å ikke måtte bekymre deg for å oppleve smerter mens du jobber eller mens du er på farten er en enorm lettelse.

Når du bruker shapewear, midjetrenere eller korsetter, legger innrammingen press på midtseksjonen inkludert bukhuleorganene som hjelper til med sammentrekning av livmoren. Trykket av dette lindrer massivt smerter i midseksjonsområdet.

1(1)

Motivasjon til et bedre og sunnere liv
La oss innse det som et enormt hinder for å gå ned i vekt, trene og gå på treningsstudio, får først motivasjonen til å starte. Så selv etter at vi begynner, står vi overfor utfordringen med å holde fart fremover og være konsistente.

Dette gjelder spesielt hvis du har en jobb, barn, eller er i et forhold. Hvordan motiverer du deg selv til å finne tiden til å få kroppen du ønsker når du er trøtt, fratatt, ekstremt travel og har andre ting på hodet?

Det er vanskelig å begynne å gjøre en endring, spesielt en viktig som kosthold og trening. Men reisen til tusen trinn begynner med trinn en. Og det er der det å bære formklær kan gjøre en stor forskjell. Mange mennesker har de samme vitnesbyrdene som når de startet, de ikke gjorde noen livsstilsendringer før de så hvordan formutstyret gjorde for dem, og når de så hvordan de så ut, komplimentene de fikk og kunne visualisere hvordan kroppene deres kunne se ut, det ga dem motivasjonen til å starte.

De begynte å våkne opp tidligere for å gå på treningsstudio før jobb, og fant energien til å gå etter jobb. Noen fikk hjemme-treningsprogrammer og innlemmet det i deres liv. De begynte å lage måltider på forhånd og endre dietter. De begynte å gjøre tiden for seg selv da mange kvinner glemmer å finne tid for seg selv som de er så opptatt med å gjøre ting for andre.

Men det hele starter med noe lite og at den lille lille tingen fører til andre endringer i livet ditt, og så oppdager du at en sunn livsstil bare er en del av livet ditt, og det blir en rutine.305e200d

 


Posttid: 20-2020 apr